Astazi
va voi prezenta o alta reteta delicioasa. Urmeaza weekend-ul si ce este mai
frumos decat o cina in familie?
Rulada de pui in
crusta de alune
Ingrediente:
-
un piept de pui;
-
2 linguri mustar dulce;
-
5 g costita;
-
100 g branza topita;
-
1/2 morcov;
-
sare;
-
50 g alune macinate.
Preparare:
Se
desface peptul de pui si o asezam astfel pana obtinem o foaie dreptunghiulara
si il batem pana obtinem o foaie subtire pe care o condimentam si o ungem cu
mustar.
Asezam
la un capat felii de branza topita si felii de morcov taiat in lungime. Rulam o
data, asezam felii de costita si inca un strat de branza topita, apoi rulam
pana in capat. Ungem ruloul cu ulei, il infasuram in folie de aluminiu si dam
la cuptor pentru 50 minute, in tava unsa cu ulei si o cescuta de apa. Desfacem
folia, lasam sa se raceasca, ungem cu albus de ou, apoi tavalim ruloul prin
alune macinate si prajim cateva secunde in tigaia cu ulei incins. Rumenim
uniform pe toate partile ruloul. Lasam sa se raceasca, taiem felii si servim
rece ca aperitiv sau cald cu garnitura de cartofi, pilaf sau paste.
Sa aveti pofta buna si
un weekend minunat!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu