vineri, 18 martie 2016

Reteta zilei - 18 Martie 2016

Astazi va voi prezenta o alta reteta delicioasa. Urmeaza weekend-ul si ce este mai frumos decat o cina in familie? 

Rulada de pui in crusta de alune

Ingrediente:
-         un piept de pui;
-         2 linguri mustar dulce;
-         5 g costita;
-         100 g branza topita;
-         1/2 morcov;
-         sare;
-         50 g alune macinate.
Preparare:
Se desface peptul de pui si o asezam astfel pana obtinem o foaie dreptunghiulara si il batem pana obtinem o foaie subtire pe care o condimentam si o ungem cu mustar.
Asezam la un capat felii de branza topita si felii de morcov taiat in lungime. Rulam o data, asezam felii de costita si inca un strat de branza topita, apoi rulam pana in capat. Ungem ruloul cu ulei, il infasuram in folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 50 minute, in tava unsa cu ulei si o cescuta de apa. Desfacem folia, lasam sa se raceasca, ungem cu albus de ou, apoi tavalim ruloul prin alune macinate si prajim cateva secunde in tigaia cu ulei incins. Rumenim uniform pe toate partile ruloul. Lasam sa se raceasca, taiem felii si servim rece ca aperitiv sau cald cu garnitura de cartofi, pilaf sau paste.


Sa aveti pofta buna si un weekend minunat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu