Astazi va propun o reteta absolut delicioasa, un desert iubit de multi dintre noi!
Papanasi din branza de vaci
Tipul rețetei: Desert
Numarul de porții: 5 porții
Timpul de preparare: 10 minute
Timpul de gătire: 30 minute
Gata în: 40 minute
Dificultate: Foarte ușor
Ingrediente:
- 500 gr branza de vaci;
- 2 oua;
- 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu
cu putina zeama de lamaie;
- 3 linguri de zahar;
- vanilie;
- smantana dulce;
- putina sare;
- faina cat cuprinde.
Preparare:
Branza
de vaci se marunteste bine; am adaugat ouale, vanilia, zaharul, sarea si
bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Omogenizam totul bine apoi am adaugat
faina, turnand cate putin pana a rezultat un aluat destul de moale; aluatul
l-am lasat la frigider cam 2 ore.
Am
format bilute din aluat, i-am dat fiecareia o forma rotunda si plata de
chiftea, in mijloc am facut cate o gaura, cateva bilute le-am lasat mici si
rotunde; se pun intr-o tigaie in ulei si se prajesc pe ambele fete.
I-am
servit cu smantana si cu dulceata de capsuni.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu